AGNI Maria Andersen

Dyp hvile inn i hjertets visdom, med gongavspenning - m/ Viviann Alexandra og Maria
med Maria Andersen

februar 7 (fredag)
kl. 17:00

Kurslengde
120 minutter

Sted
Dronningensgate 23, 2.etg, rom 208, Bloom Studio

Event fra Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, www.medisinsk-yoga-oslo.no 

Dato: 7.februar 2020
Tid: kl 17-19.00
Plass: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningensgate 23, 2.etg, rom 208

Yoga Nidra kalles også yogisk søvn, eller våken hvile. I kombinasjon med gongavspenning kan Yoga Nidra virke dypt avslappende og samtidig transformerende for kropp, sinn og sjel. Gjennom å kontakte hjertets visdom i Yoga Nidra og lytte til gongens vibrasjoner i den våkne hvilen mellom søvn og ikke søvn, kan selvhealing skje. Mange kan oppleve seg uthvilte og fornyede etterpå. Timen begynner med myke yogabevegelser for å lande inn i kroppen. Fra bevegelse går vi inn i ro og våken hvile. Du legger deg komfortabelt til rette på en ullmatte, støttet av bolstere og pledd, for Yoga Nidra og Gongbad..

Yoga Nidra - er en fantastisk måte å kunne oppleve dyp hvile og få restitusjon både for kropp, sinn og sjel. Det er en liggende ledet meditasjon, som kan roe ned forskjellige deler av nervesystemet og oversettes som "yogisk bevisst søvn". Imens kroppen har det så komfortabelt som mulig, blir du guidet gjennom ulike steg.
Bevisstheten ledes oppmerksomt gjennom sansefornemmelser, kroppsskanning, pustebevissthet og visualisering for å kunne komme i en dyp hvilende tilstand. Kroppen kan komme i en dyp avspenning mens sinnet er våkent. Noen sovner og det er helt i orden. Det er også en form for avspenning, og av og til akkurat hva vi trenger. Under Yoga Nidra kan du også lede oppmerksomheten mot hjertets bevissthet og din indre visdom. Å hvile i denne dype kontakten med deg selv, kan virke selvstyrkende og positivt støttende.

GONG er et av de eldste instrument, og blir ofte brukt sammen med yoga. Gongvibrasjoner er i seg selv nok for å kunne føre deg inn i dypere avspenning. Lydvibrasjonene trenger dypt inn i deg. Mange kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I denne tilstanden mellom søvn og ikke søvn kan selvhelbredende prosesser vekkes. Du kan kanskje kunne føle at du befinner deg et sted utenfor tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av universet og samtidig komme dypere inn i deg selv

Det trengs ingen forkunnskaper. Vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter, øyenputer.). Velkommen som du er og opplev! Kvelden avsluttes med te og snacks for deg som vil.

Du blir ledet av:
Viviann Alexandra Knutsen - mediyoga instruktør, meditasjonslærer, naturterapeut og under utdannelse som yoga nidra fasilitator ved Total Yoga Nidra Network.
Maria Andersen, gongterapeut og gongyogalærer, Restorative yoga, MediYoga og Yin Yoga lærer. Maria undannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere.

Lurer du på noe?
Spørsmål kan stilles til Maria på : [email protected]

Ved å kjøpe billett godtar du våre betingelser og personvernerklaring.
Du finner flere våre kurs og eventer her: www.medisinsk-yoga-oslo.no

Reservasjoner

Beklager – denne timen er allerede ferdig!

loading...